Fotoactie

Fotoactie: Win €75,-

Win € 75,- shoptegoed!

Wij zijn altijd benieuwd hoe klanten onze producten toepassen. Stuur foto's en/of video's op van uw verlichting en verdien niet alleen een ereplaats op onze inspiratiepagina, maar maak ook direct kans op € 75,- shoptegoed! Deel uw ervaring met het aansluiten en bedienen van de producten en maak uw verhaal nog mooier.

Hoe werkt het?

Voeg foto's van uw product toe aan een product review op onze websites of mail uw foto's en/of video's naar [email protected]. Vermeld hierbij uw naam en eventueel bestelnummer. U maakt dan direct kans op het winnen van € 75,- shoptegoed. Dit tegoed kunt u besteden in al onze webwinkels zoals SolarlampKoning, WifilampKoning en LedstripKoning. Het tegoed blijft een jaar geldig.

Uw eigen pagina!

De mooiste foto's en filmpjes worden geplaatst op onze inspiratiepagina's, waar elk resultaat een eigen pagina krijgt. Hier kunnen andere klanten de foto's en filmpjes bekijken en inspiratie opdoen, maar u kunt de pagina natuurlijk ook delen met vrienden en bekenden. Momenteel staan er hoofdzakelijk foto's op van ledstrip projecten, maar we worden juist ook enthousiast van resultaten met solarverlichting en wifilampen.

Hieronder staan voorbeelden van mooie resultaten van onze klanten. Met deze foto's en de persoonlijke verhalen willen we graag iedereen inspireren. Heeft u ze al eens bekeken? Wellicht staat hier binnenkort uw beeldmateriaal en eigen verhaal tussen!

Winnaars fotoactie 2020

Winnaar januari 2020
Winnaar oktober 2019
Winnaar juli 2019

2e en 3e plek

Eerdere winnaars van de Fotoactie

Spelregels fotoactie

  • Ingezonden teksten en beeldmateriaal (foto's, video's e.d.) kunnen door ons gepubliceerd worden op onze website en social media kanalen.
  • LedKoning wordt eigenaar van het beeldmateriaal.
  • De winnaar wordt door ons benaderd per email. 
  • De prijs, 75 euro shoptegoed, wordt uitgekeerd als digitale tegoedbon in de vorm van een kortingscode. Deze is een jaar geldig.
  • De prijs is niet persoonsgebonden en mag aan familie en/of vrienden worden overgedragen.
  • Het totale bedrag dient in 1x besteed te worden en kan niet in delen besteed worden.
  • De waardebon is niet geldig op diensten of bezorgkosten.
  • Bij vermoeden van fraude wordt men uitgesloten van deelname.
  • Wij zullen de winnaars nooit met persoonsgegevens bekendmaken.

Creatief en stijlvol met ledstrips

Led inspiratie woonkamer
Led inspiratie keuken
Led inspiratie badkamer
Ledstrip verlichting in de tuin

Zuinig en duurzaam met solar ledverlichting

Solar LED staande lamp 'London'
Solar LED padverlichting 'Move'

Op zoek naar producten? Bezoek onze shops!